Paastocht

Zoek je mee naar Familie Paashaas?

Wat boffen we toch dat de familie Paashaas elk jaar in het park midden in de Geestenberg neerstrijkt. Paashazen zijn beweeglijke beestjes, daarom moeten we ze wel eerst opzoeken in het park. Gelukkig krijg je hiervoor een plattegrond mee bij Orka, waar de paastocht begint. Als je broer en zus, mama en papa én Opa en Oma Paashaas dan gevonden hebt, verzinnen ze elke keer weer en ander spelletje dat je kan spelen. En met een beetje geluk hebben ze ook nog een paasei voor je. Dus neem voor de zekerheid je paaseimandje maar mee.

OP de paaseieren staat soms een nummer….als je a de tocht weer bij Orka bent aangekomen is er nog een loterij en kun je met je paasei nóg een prijs winnen!

Wanneer?

Op de Tweede Paasdag , maandag 22 april van 11.00-13.00 uur

Waar?

Start om 11.00 uur bij Orka. De familie is verstopt in het park in de Geestenberg

Deelname alleen mogelijk met een tevoren gekocht kaartje (dan weet de familie paashaas hoeveel eieren ze mee moeten nemen😉 Kaartje om mee te doen kosten €1,50 en worden op 10  en 17 april verkocht op het schoolplein van Basisschool ’t Karregat en van Basisschool de Boog. Op 15, 16 en 17 april zijn er ook kaartjes te koop aan de deur op Laar 8 tussen 16.00-20.00 uur.

Namens de familie Paashaas: hopen we je te zien op 2e paasdag!

Gitaarles van Rosa

Rosa van Ginneke (1987) studeerde klassiek gitaar aan de Conservatoria van Amsterdam en Maastricht.
Ze geeft les aan beginners en gevorderden en alles daar tussenin!

Wat:
Fingerpicking ofwel tokkelen, akkoorden spelen, luisteren, noten lezen, je inleven, samenspelen, optreden : plezier beleven aan het bezig zijn met dit mooie instrument!

Wanneer:
Maandagen vanaf 15:00

Meer informatie?Informeer via
E: rosavanginneke@gmail.com
T: 06 – 385 33 600

Orka wenst iedereen hele fijne kerstdagen

en een goed en gezond 2019!

Graag zien we jullie weer op onze

Nieuwjaarsreceptie zaterdag 5 januari vanaf 16:00 uur

De coolste kerstavond van Tongelre

Mis het niet! Meer dan 20 nummers live muziek door meer dan 15 muzikanten en spelers uit de wijk én het gospelkoor Reflection! Na de kersthow een heerlijk kerstfeest vol muzikale cadeautjes van onze DJ Stefan.

klik hier voor de grote kerst poster

Kaartjes kosten slechts 2, 50. Let op vol=vol! In verband met de grootte van de zaal hebben we een maximaal aantal kaartjes in de verkoop. We hopen je te zien! Tickets verkrijgbaar: elke dinsdagavond bij ORKA & woe t/m za bij Bloemendalwol (Daalakkersweg 2)

Orka heeft Sinterklaas weer uitgenodigd!

                                       Zondag 2 december van 13:00 – 15:00 uur

Sinterklaas komt gezellig een middag bij ORKA langs en zou het leuk vinden om samen met jullie liedjes te zingen en te genieten van een drankje en lekkere snoepgoed.

Wij hopen jullie te zien deze gezellige middag, we gaan er met zijn alle een mooi feest van maken!!

Deelnemen aan deze activiteit kost 2 euro, en je moet je even van tevoren opgeven, zodat Sinterklaas voor iedereen een verrassing mee kan nemen. We vinden het leuk als je erbij bent!

Opgeven om mee te doe kan:

  • op dinsdagavonden in november v.a. 19.00 uur bij ORKA,
  • op 20 november tussen 15.00 en 16.00 uur bij ORKA,
  • of doe een briefje met de naam van je kind, leeftijd, bijzonderheden/ hobby’s en het telefoonnummer van de ouders (voor bevestiging van ontvangst van de inschrijving) met 2 euro in een envelop in de brievenbus bij ORKA op de Broekakkerseweg 1.

Hopelijk tot dan!

Wij hebben er al zin in.

Muziekavond “The Legends”

     

Music of the legends!

Dat is het thema voor de muziekavond van 24 november vanaf 20.30 uur in ORKA. Mooie clips, en die heerlijke muzieknummers waar je nooit genoeg van krijgt een avond lang. Onze DJ Stefan draait ook op verzoek!

De avond willen we feestelijk beginnen met de opening van de nieuwe ingang. En ingang aan de voorkant van het gebouw, onder de mooie lichtbak waar de actuele activiteiten steeds in beeld zijn. Kom je mee proosten op de afronding van een serie aanpassingen in ORKA?

Vinylparty

As zaterdag 13 oktober vanaf 20:30 uur 

Jaaaa, Halloweentocht gaat door in 2018!

Klik  hier voor de poster halloween 2018 en inschrijf mogelijkheden

Op zaterdag 27 oktober van 18.45-21.00 uur is er weer een Halloweentocht in de wijk Geestenberg.

Kaartjes om mee te lopen worden van tevoren verkocht voor 1,50 per kaartje. Verkoopdata komen op de posters te staan en in de schoolnieuwsbrieven. De week voor Halloween zijn ze nog aan de deur te koop op Laar 8 tussen 16.00 uur en 20.00 uur.

Dit jaar hebben we ook weer prijzen voor de best verklede deelnemers, jong en oud, dus houd je vooral niet in!

Doe mee met  Halloween  zoals je nog nooit hebt gezien!

22 september 2018 Wijkfeest/Burendag Doe maar Gewoon Geestenberg!

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.Doe maar Gewoon Geestenberg! Op zaterdag 22 september 2018 van 13.30 tot 18.30 uur organiseren we weer een gezellig Wijkfeest. Workshops en schminken voor de kinderen. Onder het genot van een drankje gelegenheid om lekker te kletsen en te luisteren naar live muziek. Rond 17.00 uur aanschuiven bij de BBQ voor de liefhebbers (wel vooraf kaartjes kopen!)

Cook4U in de zomer

Cook4U in de zomer

In verband met de zomervakantie is er in juli en augustus géén Cook4U, we gaan in september weer vrolijk verder. Dat nieuws was snel bekend, dus in september zitten we volgeboekt met gasten. In oktober hebben we nog ruimte voor u!

Mocht je het leuk vinden om een keer mee te koken als jonge kok (11 jaar en ouder), dan kom gezellig een keertje meedraaien. Mail even naar cook4u.orka@gmail.com.