Kluscheque

Kluscheque

Eind 2017 heeft Orka, net als het oude Raadhuis, een kluscheque van de gemeente gekregen in het kader van het project Buurthuis Bruist! Na vijf jaar intensief gebruik van de ruimtes kan Orka wel een likje verf gebruiken, zodat we op de feestelijke jubileumdag 8 april weer feestelijk voor de dag komen.

Cook4U vliegend van start in 2018

Cook4U vliegend van start in 2018

In de eerste maanden van 2018 hebben we met Cook4U genoten van veel gasten en nieuwe jonge koks. Het thema was eenmaal Hollandse pot met onder andere een heerlijk preistampotjepotje. Het thema België werd natuurlijk gevierd met Belse verse frieten. Van het gespaard fooiengeld hebben we nieuw keukengerei gekocht, zoals fijne gardes, voorraadbakken en scherpe koksmessen. We gaan er in 2018 weer vrolijk tegenaan. Zie de kalender voor de volgende data.
Eerste opgeknapte ruimte een feit!

Eerste opgeknapte ruimte een feit!

En om meteen boter bij de vis te doen is er al hard gewerkt door schilder en vrijwilliger Martijn Spijkerboer. Meteen nieuwe rolgordijntjes en projectruimte 1 en 2 zijn klaar voor de volgende 5 jaar!

Muziek in Orka

Muziek in Orka

De eerste muziekavond in een jaarreeks bij Orka. Op 24 januari 2018 was de eerste zaterdagavond! Heerlijke muziek, reclames en andere fragmenten uit de heerlijke jaren ’70 en ’80. De gebruiksvoorwerpen uit die jaren maakte het gevoel compleet. Lekker dichtbij, gezellig met je wijkgenoten bijbuurten.

Zie de kalender voor de eerstvolgende ‘Muziek in Orka’!