De coolste kerstavond van Tongelre

Mis het niet! Meer dan 20 nummers live muziek door meer dan 15 muzikanten en spelers uit de wijk én het gospelkoor Reflection! Na de kersthow een heerlijk kerstfeest vol muzikale cadeautjes van onze DJ Stefan.

klik hier voor de grote kerst poster

Kaartjes kosten slechts 2, 50. Let op vol=vol! In verband met de grootte van de zaal hebben we een maximaal aantal kaartjes in de verkoop. We hopen je te zien! Tickets verkrijgbaar: elke dinsdagavond bij ORKA & woe t/m za bij Bloemendalwol (Daalakkersweg 2)

Orka heeft Sinterklaas weer uitgenodigd!

                                       Zondag 2 december van 13:00 – 15:00 uur

Sinterklaas komt gezellig een middag bij ORKA langs en zou het leuk vinden om samen met jullie liedjes te zingen en te genieten van een drankje en lekkere snoepgoed.

Wij hopen jullie te zien deze gezellige middag, we gaan er met zijn alle een mooi feest van maken!!

Deelnemen aan deze activiteit kost 2 euro, en je moet je even van tevoren opgeven, zodat Sinterklaas voor iedereen een verrassing mee kan nemen. We vinden het leuk als je erbij bent!

Opgeven om mee te doe kan:

  • op dinsdagavonden in november v.a. 19.00 uur bij ORKA,
  • op 20 november tussen 15.00 en 16.00 uur bij ORKA,
  • of doe een briefje met de naam van je kind, leeftijd, bijzonderheden/ hobby’s en het telefoonnummer van de ouders (voor bevestiging van ontvangst van de inschrijving) met 2 euro in een envelop in de brievenbus bij ORKA op de Broekakkerseweg 1.

Hopelijk tot dan!

Wij hebben er al zin in.

Muziekavond “The Legends”

     

Music of the legends!

Dat is het thema voor de muziekavond van 24 november vanaf 20.30 uur in ORKA. Mooie clips, en die heerlijke muzieknummers waar je nooit genoeg van krijgt een avond lang. Onze DJ Stefan draait ook op verzoek!

De avond willen we feestelijk beginnen met de opening van de nieuwe ingang. En ingang aan de voorkant van het gebouw, onder de mooie lichtbak waar de actuele activiteiten steeds in beeld zijn. Kom je mee proosten op de afronding van een serie aanpassingen in ORKA?

Vinylparty

As zaterdag 13 oktober vanaf 20:30 uur 

Jaaaa, Halloweentocht gaat door in 2018!

Klik  hier voor de poster halloween 2018 en inschrijf mogelijkheden

Op zaterdag 27 oktober van 18.45-21.00 uur is er weer een Halloweentocht in de wijk Geestenberg.

Kaartjes om mee te lopen worden van tevoren verkocht voor 1,50 per kaartje. Verkoopdata komen op de posters te staan en in de schoolnieuwsbrieven. De week voor Halloween zijn ze nog aan de deur te koop op Laar 8 tussen 16.00 uur en 20.00 uur.

Dit jaar hebben we ook weer prijzen voor de best verklede deelnemers, jong en oud, dus houd je vooral niet in!

Doe mee met  Halloween  zoals je nog nooit hebt gezien!

22 september 2018 Wijkfeest/Burendag Doe maar Gewoon Geestenberg!

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.Doe maar Gewoon Geestenberg! Op zaterdag 22 september 2018 van 13.30 tot 18.30 uur organiseren we weer een gezellig Wijkfeest. Workshops en schminken voor de kinderen. Onder het genot van een drankje gelegenheid om lekker te kletsen en te luisteren naar live muziek. Rond 17.00 uur aanschuiven bij de BBQ voor de liefhebbers (wel vooraf kaartjes kopen!)

Cook4U in de zomer

Cook4U in de zomer

In verband met de zomervakantie is er in juli en augustus géén Cook4U, we gaan in september weer vrolijk verder. Dat nieuws was snel bekend, dus in september zitten we volgeboekt met gasten. In oktober hebben we nog ruimte voor u!

Mocht je het leuk vinden om een keer mee te koken als jonge kok (11 jaar en ouder), dan kom gezellig een keertje meedraaien. Mail even naar cook4u.orka@gmail.com.

Financiële ondersteuning

Onze penningmeester kan door de drukte wel wat ondersteuning gebruiken! Heb je interesse in boekhouden of wil je er ervaring in opdoen? Dan zijn we op zoek naar jou. Kom gerust een keer op dinsdagavond meekijken of het iets voor je is, of maak even een afspraak via info@orkacentrum.nl.

Heb jij groene vingers?

Heb jij groene vingers?

Het klusteam van Orka is actief met alles wat er te bouwen is. Maar Orka heeft ook een hele grote tuin, met mogelijkheden! Heb jij ideeën en suggesties voor de inrichting van de tuin? En heb je ook nog eens zin om die ideeën uit te gaan voeren met ons? Kom gerust een keer langs op dinsdagavond of stuur een berichtje aan info@orkacentrum.nl. We staan voor alles open om er een sfeervolle multifunctionele tuin van de maken, als extra ruimte voor (groene) activiteiten.

Orka Ontmoet zoekt….

Wat is er heerlijk geluncht op woensdagmiddag dankzij de kookkunsten van Ayen en Christien. Verse soep, heerlijke belegde broodjes, gevulde pannenkoeken… Helaas heeft Ayen geen tijd meer i.v.m. zijn baan. Ayen, ontzettend bedankt voor je tijd afgelopen 3 jaar én natuurlijk voor die heerlijke lunches!

Christien zoekt nu een nieuw maatje om Orka Ontmoet mee te verzorgen. Iets voor jou?

Wat wordt van je gevraagd? Op woensdag gaan Christien en jij om 11.00 uur boodschappen doen. Welk gerecht jullie gaan maken, dat bepalen jullie in overleg. De lunch is van 12.00 uur tot ca. 13.00 uur. Om 13.30 uur zijn jullie weer klaar en is alles weer opgeruimd. Iets voor jou? Of voor een paar keer per maand misschien? Heb je interesse, of vragen? Laat maar even weten via info@orkacentrum.nl, dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Uitnodiging aan alle wijkbewoners: kom vanaf 5 september (zomer geen lunch) gerust een keer lunchen op woensdagmiddag van 12.00-13.00 uur, gezellig! Kosten voor de Lunch zijn 2.50 euro.