Donderdagavond

Elke donderdagavond effe een Bakkie doen bij Bakske Doen. Riet is uw gastvrouw en heeft vanaf 19.30 uur de koffie klaar staan! Iedereen is welkom om aan te schuiven voor een gezellig gesprek.

Woensdagavond

Elke 2e woensdag van de maand om 19.00 uur Cook4U. Jongeren koken vanaf 17.30 uur een 3-gangenmenu voor gasten.Voor de zomervakantie zijn we helaas volgeboekt. Op de tweede woensdag van september zij nog plaatsen beschikbaar. Om deel te nemen even van tevoren aanmelden via cook4U.orka@gmail.com

Woensdagmiddag

Elke woensdagmiddag ORKA ONTMOET van 12.00 tot 14.00 uur. Een gezellige lunch voor slechts 3,00 euro. Mirella en Christien hopen u een keer te zien! U kunt gewoon aan komen schuiven.

Elke maandagochtend NIEUW! NIEUW!

Tussen 10.00 en 12.00 uur is het Koffie-tijd bij Orka. Kom gezellig een bakkie doen, bijkletsen, krantje lezen, spelletje doen… Ton is uw gastheer op maandagmorgen. Tot dan?

Kinderspeelmiddag en muziekmiddag op zondag 26 mei a.s.

Dit jaar staat de kinderspeelmiddag in het teken van muziek! Onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers zullen de kinderen aan de slag gaan met het maken van een eigen muziekinstrument. Natuurlijk moet dat instrumentje gebruikt gaan worden. Daarom werken we met de kinderen aan het einde van de middag toe naar een echt optreden op ORKA’s muziekmiddag, waar wellicht de ouders al op het terras zitten en genieten van (live) muziek, een drankje en een hapje.

Lang leve de lente, de buurt en de muziek!

Wanneer?

Zondagmiddag 26 mei

De muziekmiddag is van 13.30 – 18.30 uur

De Kinderspeelmiddag is van 14.00 uur tot ca. 16.00 uur bij Orka

Paastocht

Zoek je mee naar Familie Paashaas?

Wat boffen we toch dat de familie Paashaas elk jaar in het park midden in de Geestenberg neerstrijkt. Paashazen zijn beweeglijke beestjes, daarom moeten we ze wel eerst opzoeken in het park. Gelukkig krijg je hiervoor een plattegrond mee bij Orka, waar de paastocht begint. Als je broer en zus, mama en papa én Opa en Oma Paashaas dan gevonden hebt, verzinnen ze elke keer weer en ander spelletje dat je kan spelen. En met een beetje geluk hebben ze ook nog een paasei voor je. Dus neem voor de zekerheid je paaseimandje maar mee.

OP de paaseieren staat soms een nummer….als je a de tocht weer bij Orka bent aangekomen is er nog een loterij en kun je met je paasei nóg een prijs winnen!

Wanneer?

Op de Tweede Paasdag , maandag 22 april van 11.00-13.00 uur

Waar?

Start om 11.00 uur bij Orka. De familie is verstopt in het park in de Geestenberg

Deelname alleen mogelijk met een tevoren gekocht kaartje (dan weet de familie paashaas hoeveel eieren ze mee moeten nemen😉 Kaartje om mee te doen kosten €1,50 en worden op 10  en 17 april verkocht op het schoolplein van Basisschool ’t Karregat en van Basisschool de Boog. Op 15, 16 en 17 april zijn er ook kaartjes te koop aan de deur op Laar 8 tussen 16.00-20.00 uur.

Namens de familie Paashaas: hopen we je te zien op 2e paasdag!

Gitaarles van Rosa

Rosa van Ginneke (1987) studeerde klassiek gitaar aan de Conservatoria van Amsterdam en Maastricht.
Ze geeft les aan beginners en gevorderden en alles daar tussenin!

Wat:
Fingerpicking ofwel tokkelen, akkoorden spelen, luisteren, noten lezen, je inleven, samenspelen, optreden : plezier beleven aan het bezig zijn met dit mooie instrument!

Wanneer:
Maandagen vanaf 15:00

Meer informatie?Informeer via
E: rosavanginneke@gmail.com
T: 06 – 385 33 600

Orka wenst iedereen hele fijne kerstdagen

en een goed en gezond 2019!

Graag zien we jullie weer op onze

Nieuwjaarsreceptie zaterdag 5 januari vanaf 16:00 uur

De coolste kerstavond van Tongelre

Mis het niet! Meer dan 20 nummers live muziek door meer dan 15 muzikanten en spelers uit de wijk én het gospelkoor Reflection! Na de kersthow een heerlijk kerstfeest vol muzikale cadeautjes van onze DJ Stefan.

klik hier voor de grote kerst poster

Kaartjes kosten slechts 2, 50. Let op vol=vol! In verband met de grootte van de zaal hebben we een maximaal aantal kaartjes in de verkoop. We hopen je te zien! Tickets verkrijgbaar: elke dinsdagavond bij ORKA & woe t/m za bij Bloemendalwol (Daalakkersweg 2)

Orka heeft Sinterklaas weer uitgenodigd!

                                       Zondag 2 december van 13:00 – 15:00 uur

Sinterklaas komt gezellig een middag bij ORKA langs en zou het leuk vinden om samen met jullie liedjes te zingen en te genieten van een drankje en lekkere snoepgoed.

Wij hopen jullie te zien deze gezellige middag, we gaan er met zijn alle een mooi feest van maken!!

Deelnemen aan deze activiteit kost 2 euro, en je moet je even van tevoren opgeven, zodat Sinterklaas voor iedereen een verrassing mee kan nemen. We vinden het leuk als je erbij bent!

Opgeven om mee te doe kan:

  • op dinsdagavonden in november v.a. 19.00 uur bij ORKA,
  • op 20 november tussen 15.00 en 16.00 uur bij ORKA,
  • of doe een briefje met de naam van je kind, leeftijd, bijzonderheden/ hobby’s en het telefoonnummer van de ouders (voor bevestiging van ontvangst van de inschrijving) met 2 euro in een envelop in de brievenbus bij ORKA op de Broekakkerseweg 1.

Hopelijk tot dan!

Wij hebben er al zin in.