Zoek je mee naar Familie Paashaas?

Wat boffen we toch dat de familie Paashaas elk jaar in het park midden in de Geestenberg neerstrijkt. Paashazen zijn beweeglijke beestjes, daarom moeten we ze wel eerst opzoeken in het park. Gelukkig krijg je hiervoor een plattegrond mee bij Orka, waar de paastocht begint. Als je broer en zus, mama en papa én Opa en Oma Paashaas dan gevonden hebt, verzinnen ze elke keer weer en ander spelletje dat je kan spelen. En met een beetje geluk hebben ze ook nog een paasei voor je. Dus neem voor de zekerheid je paaseimandje maar mee.

OP de paaseieren staat soms een nummer….als je a de tocht weer bij Orka bent aangekomen is er nog een loterij en kun je met je paasei nóg een prijs winnen!

Wanneer?

Op de Tweede Paasdag , maandag 22 april van 11.00-13.00 uur

Waar?

Start om 11.00 uur bij Orka. De familie is verstopt in het park in de Geestenberg

Deelname alleen mogelijk met een tevoren gekocht kaartje (dan weet de familie paashaas hoeveel eieren ze mee moeten nemen😉 Kaartje om mee te doen kosten €1,50 en worden op 10  en 17 april verkocht op het schoolplein van Basisschool ’t Karregat en van Basisschool de Boog. Op 15, 16 en 17 april zijn er ook kaartjes te koop aan de deur op Laar 8 tussen 16.00-20.00 uur.

Namens de familie Paashaas: hopen we je te zien op 2e paasdag!