Een eigentijdse horecaruimte met industriële uitstraling en een terras waar u heerlijk buiten kunt zitten. De ruimte is multifunctioneel en uitgerust met een spiegelwand. Hierdoor is de ruimte zeer geschikt voor dans en kunnen er verdedigingssporten worden beoefend. De aanwezigheid van een bar en discotheek en een professionele lichtinstallatie maken de ruimte ideaal voor kinderfeesten. We hebben dan ook met name de vrijdagen gereserveerd voor de jeugd. Privéfeesten zijn vanwege onze vergunning niet mogelijk.

De ruimte kan gehuurd worden als een alternatieve vergaderomgeving, vergaderingen tot 25 personen zijn mogelijk. Koffie en thee worden in kannen uitgeserveerd. Eventueel kan bij dagvullende vergaderingen een voortreffelijke lunch verzorgd worden. Wij spreken dan graag uw wensen op dit gebied met u door. Een borrel na afloop, de mogelijkheid om aansluitend te barbecueën in onze Greenspot, dit alles behoord tot de mogelijkheden en kan in een gesprek met een van de medewerkers geregeld worden. Een andere mogelijkheid van deze ruimte is de koppeling met onze keuken. In deze keuken kunnen allerlei kookactiviteiten plaatsvinden waarbij projectruimte zero ingezet kan worden als restaurantruimte met eengezellige setting van de tafels, een bar en een achtergrondmuziekje. Dus samen koken kan ook samen eten worden in een gezellige en knusse omgeving.

Door de aanwezigheid van een groot scherm en beamer zijn grootbeeld uitzendingen in deze ruimte ook mogelijk. Voor gebruik van beamer en scherm rekenen wij een vergoeding.

Kosten: € 17,50 per dagdeel

De prijs van een dagdeel is voor:

  • Verenigingen 1x het dagdeeltarief
  • Particulieren 2x het dagdeeltarief
  • Commerciële bedrijven 4x het dagdeeltarief