Belangrijke COVID-19 mededeling m.b.t. Wijkfeest/Burendag - Activiteitencentrum Orka
41052
post-template-default,single,single-post,postid-41052,single-format-standard,bodega-core-1.0.1,cookies-not-set,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.0.2,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

Belangrijke COVID-19 mededeling m.b.t. Wijkfeest/Burendag

Activiteitencentrum Orka Wijkfeest/Burendag

Belangrijke COVID-19 mededeling m.b.t. Wijkfeest/Burendag

Vanwege de toename van het aantal besmettingen in o.a. Brabant Zuid-Oost heeft het bestuur besloten om voor aanstaande zondag 27 september de maximale groepsgrootte 50 personen (exclusief vrijwilligers) te laten zijn om geen risico te lopen indien men de bekende andere maatregelen ook in acht neemt. Orka neemt hier dus een voorschot op verwachte beperkingen welke zondagavond 18.00 u in zullen gaan. Hiermee willen we de veiligheid waarborgen voor iedereen. We gaan dan ook uit van ieders eigen verantwoordelijkheid om hier aan mee te werken.

Iedereen die een kaartje heeft gekocht heeft hiermee in ieder geval een plek. Er zijn nog een aantal kaarten over welke aan de poort van de tuin gekocht kunnen worden. Let wel: vol = vol.

Er zijn wat wijzigingen gekomen in de programmering. Het optreden van The Swamp Drifters gaat in ieder geval wel door. De andere muzikale optredens kunnen door omstandigheden helaas geen doorgang vinden.

Hoe dan ook gaan we er een gezellige en verantwoorde middag van maken! Tot zondag!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.