Bericht van het bestuur m.b.t. Corona-beleid 23-03-2020 - Activiteitencentrum Orka
40986
post-template-default,single,single-post,postid-40986,single-format-standard,bodega-core-1.0.1,cookies-not-set,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.0.2,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

Bericht van het bestuur m.b.t. Corona-beleid 23-03-2020

Bericht van het bestuur m.b.t. Corona-beleid 23-03-2020

Beste vrijwilligers en bezoekers van Orka,

Gezien de nieuwe maatregelen die vandaag genomen zijn door het kabinet en op advies van het RIVM willen wij jullie op de hoogte brengen dat wij als bestuur besloten hebben om Activiteitencentrum Orka totaal te sluiten tot 1 juni 2020. Mochten er wijzigingen komen zullen wij deze volgen. De enige uitzonderingen zijn Wij Eindhoven, maar daar werkt sowieso al 95% van thuis maar moeten af toe op kantoor zijn, Buurtzorg ivm zorgfunctie die op dit moment erg belangrijk is en de krant die een informerende functie heeft met het bezorgen van de krant bij mensen die hieruit de info moeten krijgen. Verder hebben wij alle eigen activiteiten stopgezet tot 1 juni 2020.

Wij hopen jullie hiermee voldoende ge├»nformeerd maar mocht je alsnog vragen hebben stuur even een mail naar info@orkacentrum.nl en dan zullen wij zorgen dat deze beantwoord worden.

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe en hopen dat we na 1 juni eea weer op kunnen starten.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.