Gebaren-karaoke on tour: 3e editie - Activiteitencentrum Orka
40884
post-template-default,single,single-post,postid-40884,single-format-standard,bodega-core-1.0.1,cookies-not-set,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.0.2,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

Gebaren-karaoke on tour: 3e editie

Gebaren-karaoke

Gebaren-karaoke on tour: 3e editie

Op vrijdag 17 januari 2020 om 19.30 uur is er de Gebaren-karaoke; Voor doven, slechthorenden maar net zo goed ook leuk voor horenden.

Wat is Gebaren-Karaoke?
Een laagdrempelige manier om, op amateur niveau, gewoon voor de lol bezig te zijn met visuele muziek.

Je kiest een liedje wat je leuk vindt en gaat je liedje visueel maken in NGT of NmG, wat voor jou prettiger is. Geef via het aanmeldformulier aan muziektolkhoorterbij door welk lied van welke artiest jij hebt gekozen, zodat wij daar in de voorbereiding rekening mee kunnen houden. Het liedje wat jij hebt geoefend kan je op deze avond aan een gezellig publiek laten zien! Hoe leuk is dat!!

Er zijn 2 muziektolken die je kunnen helpen met ‘feeden’ tijdens het liedje. Dus ook als je de muziek niet hoort is het mogelijk om wat met visuele muziek te doen! Wil je hier gebruik van maken, vermeld dit dan bij je aanmelding.

Voor wie er vast loopt bij het vertalen en hulp wilt is er een mogelijkheid om in contact te komen met docenten gebarentaal die gespecialiseerd zijn in visuele muziek. Zij kunnen je wat verder op weg helpen en voorzien van feedback. Indien je gebruik wilt maken hiervan, geef dit dan aan bij je aanmelding

Verder kun je genieten van leuke visuele optredens met een drankje erbij. Ook is het mogelijk om een borrelplankje of bittergarnituur bij de bar te bestellen!

Voor wie alleen komt kijken vragen we €5,00 bij de deur. Online aanmelden is niet nodig als je alleen komt kijken.

Kom je zelf een liedje performen, dan is het helemaal GRATIS!
Schrijf je via deze link in, zodat wij weten welk liedje jij wilt gaan doen: https://forms.gle/zKCua6Lcknn4bNfU8

Iedereen die geïnteresseerd is in gebarentaal is welkom om op te treden of te kijken! Familie en vrienden mogen natuurlijk ook komen kijken. Doof, Slechthorend, docenten gebarentaal, tolkstudenten en algemeen geïnteresseerden zijn allemaal van harte welkom! Vanaf 12 jaar kun je lekker meedoen.

Meer informatie volgt via dit event en via de pagina Muziektolk hoort erbij

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.