Help ons de achtertuin een opknapbeurt te geven met Rabobank Clubsupport - Activiteitencentrum Orka
41047
post-template-default,single,single-post,postid-41047,single-format-standard,bodega-core-1.0.1,cookies-not-set,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.0.2,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

Help ons de achtertuin een opknapbeurt te geven met Rabobank Clubsupport

Help ons de achtertuin een opknapbeurt te geven met Rabobank Clubsupport

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

Met Rabo ClubSupport biedt Rabobank haar kennis, haar netwerk en financiĆ«le ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij Activiteitencentrum Orka haar doel te behalen? 

Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiƫle ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Vanaf 5 oktober kun je je stem uitbrengen via de website van Rabobank Clubsupport. Wil je weten waar we voor meedoen? Kijk dan op https://www.rabo-clubsupport.nl/regio-eindhoven/deelnemers/details/124931-stg-activiteitencentrum-orka?zoekterm=orka

We helpen je tijdig herinneren om je stem op ons uit te brengen. Je kunt ons, je buurt en jezelf enorm helpen door op ons te stemmen.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.