Projectruimte Zero - Activiteitencentrum Orka
40755
page-template-default,page,page-id-40755,bodega-core-1.0.1,cookies-not-set,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.0.2,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

Projectruimte Zero

Activiteitencentrum Orka

Een eigentijdse horecaruimte met industriele uitstraling en een terras waar u heerlijk buiten kunt zitten. De ruimte is multifunctioneel en uitgerust met een spiegelwand. Hierdoor is de ruimte zeer geschikt voor dans en kunnen er verdedigingssporten worden beoefend. De aanwezigheid van een bar en discotheek en een professionele lichtinstallatie maken de ruimte ideaal voor kinderfeesten. We hebben dan ook met name de vrijdagen gereserveerd voor de jeugd. Privé feesten zijn vanwege onze vergunning niet mogelijk.

 

De ruimte kan gehuurd worden als een alternatieve vergaderomgeving, vergaderingen tot 25 personen zijn mogelijk. Koffie en thee worden in kannen uitgeserveerd. Eventueel kan bij dagvullende vergaderingen een voortreffelijke lunch verzorgd worden. Wij spreken dan graag de wensen met u op dit gebied met u door. 

 

Een andere mogelijkheid van deze ruimte is  de koppeling met onze keuken. In deze keuken kunnen allerlei kookactiviteiten plaatsvinden waarbij Projectruimte Zero ingezet kan worden als restaurantruimte met een gezellige setting van de tafels, een bar en een achtergrondmuziekje. Dus samen koken kan ook samen eten worden in een gezellige en knusse omgeving.

 

Door de aanwezigheid van een groot scherm en beamer zijn grootbeeld-uitzendingen in deze ruimte ook mogelijk. Voor gebruik van beamer en scherm rekenen wij een vergoeding.

 

Kosten: € 17,50 per dagdeel.

De prijs van een dagdeel is voor:

  • Verenigingen: 1x het dagdeeltarief

  • Particulieren: 2x het dagdeeltarief

  • Commerciële bedrijven: 4x het dagdeeltarief

Neem contact op.